Florida vinter 2018 travel blog

 

 

 

 

 

 

 


Siger man Florida, siger man også Everglades.

Der er tale om en kæmpe nationalpark spækket med alligatorer, mangrove og fantastisk natur - et absolut must på vores tur.

Vi forlod vestkysten og satte kursen ind i landet mod Everglades Nationalpark, hvor den stod på Airboat med den ene formål, at se alligatorer.

Undervejs herind gjorde vi en del stops ved små tracks for at få lidt afveksling fra gåturen. Allerede ved det første stop, så vi det vi kom for, alligatorer i et ret højt antal. Med et smukt udsyn ud over mangrove og vadeområder ligger de helt stille og fredfyldte, og ligner mest af alt sten med øjne. Det gjorde vi lige skulle lave et enkelt Bubber og BS billede, hvor vi kom så tæt på dyret som muligt.

Da vi kom til midtpunktet på turen, Wootens Everglades Airboat tour, og vi hoppede hurtigt på båden.

Om det var vores forventninger der ikke var helt afstemte, kan være svært at sige, men sammenligner man de airboats som mr. Wootens har i forhold til de andre vi så på vores vej, var de noget større end de andre vi kom forbi. Hvad vi frygtede ville blive en alt for kommerciel oplevelse, blev i den grad gjort til skamme af vores guide, som gjorde turen fantastisk, sjældent har vi oplevet en vide så meget og være så god til at videreformidle det som ham her. Man glemte helt man var omgivet 15 andre turisten, men nød derimod hans fortællinger og lod sig berige af dem.

Oplevede man så horder af alligatorer? Nej, vi så kun 4-5 stykker. Men selve airboat turen var en rigtig god måde at opleve mangroven og fænomenet Everglades.

Horderne af alligatorer oplevede vi derimod 20 kilometer senere, da vi gjorde hold ved at vandhul, hvor de bogstaveligt talt lå på ræd og række og poserede for fotoglade turister som os.Advertisement
OperationEyesight.com
Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |