Florida vinter 2018 travel blog

 

 


Efter at have sagt farvel til søkøerne gik turen stik sydpå mod Fort Myers Beach.

Området er kendt for at være et sted med gang i den og hjemsted for masser af unge, for dets azurblå vand og smukke strande som vi kender det fra tv-reklamerne samt tidligere vinterresidens for Thomas Edison (opfinderen af glødepæren) og Harry Ford (grundlæggeren af Ford Motor Company) - men stedet er meget mere end det.

På vej hertil gjorde vi et frokoststop på Siesta Key, og sikke en fantastisk strand vi nød frokosten på. Ekstremt fine hvide sandkorn, kilometer lang strand og smukt klart blåt vand - kan det være bedre?

Herefter gik turen videre til Fort Myers Beach, hvor vi skulle bruge de næste halvanden dag. Vi havde oplevet det lidt før, men igen ramte vi ind i rush hour traffic og selvom Fort Myers Beach kun er 11 km lang, og vi kun skulle halvvejs, føltes det som en evighed inden vi kom frem til hotellet.

Vi tjekkede ind på Sandpiper Gulf Resort, som med sin ikoniske gule farve toner frem fra de andre hoteller, som ellers bestemt heller ikke er kedelige grå betonfarvet.

Efter checkin gik vi os en god lang tur på stranden, undersøgte hvad programmet skulle stå på næste dag og bestilte det. Efter kyndig anbefaling fra receptionisten på vores hotel, blev aftensmaden spist på Charley's Boathouse Grill. Selvom vi fik ret god mad på hele turen, selv er glade for at lav mad og har spist en del godt i tidens løb, så må det her måltid siges at være noget af det bedste, vi nogensinde har prøvet.

Selvom der stod "Danish baby back ribs" på menuen faldt begge vores valg på en solidt Surf 'n Turf måltid med en kalvemørbrad og henholdsvis tigerrejer og hummerhale til.

Kødet var exceptionelt mørt, ingen grund til at bruge kniven og ekstremt smagfuldt.

Absolut anbefalelsesværdigt!

Derudover kan vi bestemt også anbefale hotellet. Stort værelse med køkken, sofa og spisebordsarrangement, to grill i haven til fri afbenyttelse, to pools og altsammen lige ned til strandkanten, hvor der er mulighed for at leje jetski.Advertisement
OperationEyesight.com
Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |