Ruud en Bien in Indonesie travel blog

 

 


We slapen weer in een resort in eigen bungalows in Sanur op Bali. Iets minder luxe deze keer, maar wel met twee prachtige zwembaden, waarvan er eentje vlak achter ons huisje. Gelukkig is het arobic zwemmen in het andere bad, want anders voel ik met net Kevin Klein in de film Lost Vegas, waar hij als beginnend bejaarde tussen de oude dames staat te aquajoggen met zijn vrouw waarvan die gelukkig snel door zijn vrienden wordt bevrijd voor een bachelors party in Las Vegas.

We hebben een bad in onze badkamer en daar zitten twee kranen aan voor warm en koud. Blauw is warm en zit links maar kniesoor die daar op let. Alleen is het jammer dat je het bad niet kan vullen met de badkraan omdat het kraantje niet iets te ver naar achteren is gemonteerd waardoor het water niet in het bad maar langs de rand op de badkamervloer loopt. Even opletten dat je het bad vult met de douchekop.

In de avond zijn we lekker uit eten geweest en nog in een muziektent beland waar ze oude blues speelde. Ik hoorde de muziek op een afstand en dacht dat er een paar pensionado’s en band hadden gevormd maar het bleken jonge Mollukers te zijn die rock en blues speelde van 30 jaar terug. Helemaal ongelijk had ik niet want in de hoek van het podium stond een kale gebruinde pensionado op zijn mondharmonica lekker mee te spelen. Zou ik ook doen als ik hem was. Beter dan de Bingo. Ik keek nog eens goed naar die band en zag op een electronisch scherm aan de achterkant een foto van Piet Bambergen met een biertje in de hand verschijnen. Hallo!, de Mounties op Bali. Wie heeft dat bedacht? Maar het past wel goed in het thema bejaardoord. Want dat is het hier wel in dit seizoen. Goeie genade. Overwinteraars overal waar je komt, onder wie veel Nederlanders. Ook ons resort zit er vol mee. Ook met Australische oudjes overigens.Advertisement
OperationEyesight.com
Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |