Clara's Adventures in South America 2013 travel blog

Min frokost i Maipú


Så kom jeg til Argentina, og det kan mærkes. For det første er der helt vildt varmt, selv om aftenen, det køler ikke rigtig af på noget tidspunkt. Jeg ankom tre timer senere end planlagt, og kom først til mit hostel kl. 23.30, hvor alle sad udenfor med resterne af aftenens barbecue, men jeg var for træt til at socialisere rigtigt, men det var på den anden side også så varmt at jeg næsten ikke kunne sove. Dagen efter lærte jeg tre australiere at kende, og vi tog på vintur til Maipú, som er en af de mest kendte vinregioner rundt om Mendoza. Vi lejede cykler, og kørte rundt til tre forskellige vingårde for at smage deres vin. Den første spiste vi også frokost. ”Smagsprøverne” var næsten en helt glas, så til frokost fik jeg en kæmpe steak og tre glas rødvin. Det var helt fantastisk, og jeg følte mig virkelig i Argentina. Det næste sted havde de også hvidvin, og det var igen cirka tre glas vin pr. mand, og man bliver altså ret glad af at drikke vin, og når det så også er 35 grader varmt, solen skinner, og man cykler af sted, så føles livet faktisk helt perfekt. Det sidste sted vi tog hen, var næsten det bedste, det var mere rustiskt, og vi havde det helt for os selv. Her fik vi fire glas som vi delte, det første en boblevin på kun 7% alkohol, som var helt utrolig lækker, og de tre andre var den samme malbec-vin, men med forskellige aldre. Og man kunne virkelig smage forskel. Nu er jeg blevet helt vinkender.

Om aftenen blev jeg inviteret på asado og fernet con coca (cola med fernet branca, (måske) argentinas nationaldrik) af en af medarbejderne på hostellet og hans venner. Selv kl. 23 om aftenen sidder man udenfor i t-shirt og shorts og sveder. Det var rigtig hyggeligt, generelt var mit hostel rigtig godt, mødte rigtig mange søde mennesker, og der var pandekager med dulce de leche til morgenmad. Dagen efter var alle jeg kendte taget væk, og jeg mærkede en af ulemperne ved at rejse alene. Heldigvis ankom der en fyr fra Canada, som også rejste alene, og vi kom rigtig godt ud af det med hinanden. Vi spiste frokost sammen, og dagen efter tog vi til Cacheuta Baños Termales, som var en hel masse bassiner med forskellige temperaturer, en kæmpe park af varme bade, der var fuld af mennesker.

Torsdag eftermiddag var jeg ude at ride, det er nok det længste jeg nogensinde har siddet på en hest. Tror vi red i 2 ½ - 3 timer i alt, og der kom endda lidt fart på hesten en gang imellem. Vi kørte først en time i bil ud i bjergene, og red derefter op i landskabet, det var rigtig smukt. Det hele endte med en barbecue og guitarspil og fællessang. Det begyndte at storme i horisonten, og himlen var fuld af lyn uden at vi på noget tidspunkt hørte torden fordi det var så langt væk, det var rigtig fascinerende.

Noget der er sjovt ved Argentina er at jeg for første gang føler mig mindre fremmedartet end jeg gjorde i både Peru og Chile. Folk er højere og mere forskelligartede, og fyren der tog bagage ud af bussen i Mendoza spurgte om jeg var derfra, det var lidt sjovt. Ikke at jeg ser specielt argentinsk ud, jeg skiller mig bare mindre ud end jeg har gjort før.Advertisement
OperationEyesight.com
Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |