Jolene @ Africa travel blog

 

 

 

 

 


Vandaag doen we lekker niets

We kunnen uitslapen deze ochtend. Nico en Johno hebben wentelteefjes voorzien, maar door een vergissing in het keukenteam worden het roereitjes.

We besluiten om een plons te nemen in het water. Ondanks dit een meer is, zijn er toch higantische golven. Zalig om als een klein kind over de grote golven te springen. Zelfs Albert, die anders niet zo'n waterrat is, geniet van de Lake Malawi.

Tijdens het heetste van de dag zitten we gezellig in de bar iets te drinken. De zetels zijn zo comfortabel dat ik er in slaap val...

Voor het avondeten lopen we nog snel even langs de lokale marktjes en starten met het afbieden voor souvenirs. Ik laat een houten armband graveren.

Vanavond staan 3 kippen op het menu en deze worden ook ditmaal door de groep geslacht. Hoewel we telkens zo lang onderweg zijn, en heel moeilijk aan verse ingredienten kunnen graken, slagen onze gidsen er steeds in een heerlijke maaltijd klaar te maken. We eten gezellig rond het kampvuur. Als afsluiter roosteren we nog enkele marshmellows.Advertisement
OperationEyesight.com
Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |