A-Lo Australien 2004 travel blog


Igår landade jag på ett grått Arlanda, där min kära van Rosita stod och väntade pa mig. Kändes konstigt att traska omkring i flipflopsen i regniga Sverige men som tur var det inte så kallt. (Det känns ovanligt att anvanda å, ä och ö pa tangenterna igen...)

Kändes skönt att komma hem till lägenheten igen; hade saknat min lilla lya. Rosita och Lena hade fyllt upp kylskapet med mjölk, pålagg, bröd etc och köpt välkommen-hem-blomma, godis och frukt - pojkvän kan jag klara mig utan men mina vanner skulle jag inte vilja mista!

Hemresan var bedrovligt mycket varre an ditresan. Kunde knappt sova nagonting sa det blev langa 26 timmar. Laste ut Michael Moores "Dude, where´s my country?" och blev, om mojligt, annu mer forbannad pa Bushsvinet. I London sag jag sedan att han vunnit valet igen. Snalla amerikanare, vad tanker ni med?

Kom hem vid 11-tiden och borjade packa upp sa smatt. Vid 13-tiden skulle jag bara lagga mig och vila en stund - och vaknade upp klockan 20 pa kvallen. Skulle bara vila lite till, och vaknade sedan kl 01 pa natten. Och da var jag hur pigg som helst och ar det fortfarande, klockan fem pa morgonen. Har lullat omkring har i lagenheten och lyssnat pa mina nyinkopta skivor och återbekantat mig med mina prylar. Har inte formatt mig att packa upp an men far val ta tag i det nu. Hoppas dygnsrytmen vander till sig innan jag ska borja jobba igen pa mandag.

Jag saknar varmen: fryser i lagenheten, trots att jag har varmen på. Jag kanner mig hungrig hela tiden; har vant mig vid att ata konstant. Jag saknar känslan av att man inte har nagot viktigt och bradskande som maste utrattas. Jag saknar att ga omkring i bikini, kort kjol och linne. Jag saknar att ligga pa stranden och lasa en bok och svalka sig i havet emellanat. Men nu ar jag hemma och kan lyssna pa musik, titta pa filmer och laga mat i mitt eget kök, vilket jag langtade efter nar jag var ute och reste. Och nasta helg ska jag aka hem till Ed och antligen fa se Tom, nu ett halvår gammal, och de andra Lindmarkarna igen. Och under resten av november och december ska det bli roligt att traffa sina gamla vanner igen. Så man får gladja sig at det - men lite saknad efter Australien hag jag allt!Advertisement
OperationEyesight.com
Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |