Eric's wereldavontuur!! travel blog

Op de boot (met nederlandse gids..je komt ze ook overal tegen?!)

Net voordat we te water gaan

Chillen


Coral Bay, de plaats waar we de walvishaai wilde gaan bekijken. Daar zijn we in de avond aangekomen. Hebben even wat gegeten in een tent waar ze ook een massagestoel hadden...als gevolg hebben we daar nog even wat langer gezeten dan nodig was ;)

We hadden de tour de dag van tevoren geboekt, zodat we gewoon laat konden aankomen in Coral Bay. Het is alleen een tour geworden waar we snorkelen met de Mantarog. Het was namelijk net buiten het seizoen van de walvishaai. Maar een Mantarog kan tot zo'n 4 meter groot worden!

Dus wij in de morgen naar de tour. En toen was het eerst een boottochtje de zee op. Na ongeveer een kwartiertje wachten hadden ze er een gevonden met het spottervliegtuigje. Ik zat bij de eerste lading mensen. We waren namelijk verdeelt in 2 groepen. En de eerste keer zwommen we er gewoon achteraan zodat we allemaal een goede blik op 'm konden werpen. Daarna werd hetzelfde gedaan met de tweede groep. En met de tweede keer mochten we "duckdiven". En dat deed ik dus ook! Dat was heel gaaf, want je komt veel dichterbij. En toen ik het voor de derde keer deed ging ik tot zo'n 5 tot 6 meter diepte om eronder te komen...en toen gebeurde er iets dat wat minder was...!!!! Poef zei m'n linker oor. En ik voelde water in m'n oor schieten. Dus ik zo snel mogelijk naar boven, nadat ik m'n foto had! En toen ik boven kwam was ik een beetje duizelig en voelde ik dat ik naar een kant ging hangen..trommelvlies was gebarsten..!! Toen we weer aan boort kwamen kreeg ik dus te horen dat ik het water niet meer in mocht..en we hadden nog een keer snorkelen tegoed. Maarja, als je realistisch bent weet je dat ze gelijk hebben. Dus ik naar de dokter na de duik, kreeg ik antibiotica voor 5 dagen om te voorkomen dat m'n oor zou gaan ontsteken. Hij had ook pijnstillers en nog iets voorgeschreven, maar dat heb maar lekker laten liggen. Ik had geen pijn dus daar begin ik dan ook niet aan!

Dus in die tijd dat ik dat had gedaan hebben die twee luie ieren liggen bakken op het strand, geef ze eens ongelijk. Daarna ben ik ook even op het strand geweest, maar ik bedacht me dat we nog iets zouden doen. Ik zou namelijk het logo van de "ghostbusters" op de auto spuiten. Dus dat heb ik daar ook nog gedaan. Dus vanaf hier heet onze auto de "ghostbuster mobiel"Advertisement
OperationEyesight.com
Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |