Aquest any India travel blog

Al Palau del Maraja de Jaisalmer (ara, hotelasso)

Entrant al fort de Jaisalmer

Carrer dins del fort

Carrer de nit a Jaisalmer

vaques per tot arreu

Vista de la ciutat de Jaisalmer

Que veus quan et mires al mirall?

A camell pel desert del Thar

Bon dia al Desert


(castellano abajo)

Avui ha tocat visita guiada a Jaisalmer, l'hem feta amb el millor amic del sushil, el tiet del conductor i ha esta un plaer poder anar pel mercat amb ell, saludant a tothom. Practicant l'hindi que ja sabem despres de tantes hores de cotxe.

Despres de dinar ens dirigim a Khuri un poblet en mig del desert a 40 km de Jaisalmer on hem fet una volta pel poble i les dunes en camell. Una experiencia que els nostres ronyons no podran oblidar en uns quans dies.

Despres de tornar a sopar al poblet on hem acabat sent 5 catalans.

Ens a preguntat si seguiem volent anar a dormir al desert i nosaltres pensant (I per que no??) Ve, doncs a preparat el carro amb el camell 5 llits, 5 matalassos, 5 llencols 5 mantes i cap al desert falta gent. Ens haurien de veure a tots 5 preparant 5 llitets en mig del res a 10 kilometres del poble a 15 km de la frontera del pakistan on menys una serp ens podria haver vingut a visitar tothom (traficants, bandits.....) ve d'aquelles coses que un no pensa, fa, disfruta al maxim i RECOMANA.....

HOLA A LOS AMIGUETES DE MADRID,

Supongo que os ha sido muy dificil coger todos los detalles, ya que estos dias solo hemos escrito en catalan, ya que casi no hay internet por aqui y solo hemos ido a internet 1 dia. Flor nos ha recordado de hacer un pequeno resumen en castellano!! Hoy, dia 30 de Julio hemos puesto las fotos, porque hasta ahora ha sido imposible. Los dos hemos pasado un poco de fiebre (bueno, a casi 40 C!), pero ahora ya estamos mucho mejor. La verdad es que nos esta gustando mucho, sobre todo, Jaisalmer, una ciudad encantadora, llena de rincones magicos. Una noche fuimos a dormir al desierto, a pata suelta, en un camastro, sin techo ni nada, un poco de viento, un poco de arena hasta en el ombligo, pero enfin, una experiencia maravillosa.

Esperemos que las fotos os gusten tanto como a nossotros este viaje.

Besos.

Jose y Txell

Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |